centrum_panorama_hostshopping
Från och med tisdag tillåts publik igen på matcherFoto: märsta.nu

På tisdag tillåts publik på idrottsplatser igen

Idrottsplatserna i kommunen kan ha max 100 personer som publik enligt ett ordförandebeslut i Kultur- och fritidsnämnden från och med 1:a juni.

centrum_artikel_host

Ett ordförandebeslut av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Lars Björling (SfS) om att mildrade restriktoner innebär att gräsplaner kan ha publik på max 100 personer, detta alltså utöver aktiva och ledare. De nya reglerna träder i kraft 1 juni. Sedan tidigare har det fattats beslut om att hålla Midgårdsbadet stängt trots de nya mildrade restriktionerna som FHM beslutat om.

När det gäller andra idrottsverksamheter så tillåts motionslopp med max 150 deltagare samtidigt. Inomhus är det maximalt 50 personer som får vistas, inklusive deltagare, ledare och publik. Omklädningsrum får enbart nyttjas av skolverksamheter. Kultur- och fritidsförvaltningen uppmanar dock samtliga att hålla aktiviteter utomhus samt att träningar och matcher genomförs i mindre omfattning, likaså endast genomföra mindre läger och cuper.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host