kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild/Praktikertjänst

Överpriser hos tandläkare i kommunen

Enligt en kartläggning som Sveriges Radio Uppland har gjort så är det dyrare att gå till tandläkaren i Sigtuna kommun än exempelvis Knivsta.

centrum_artikel_host

Statens referenspriser gäller inte hos många tandläkarmottagningar i kommunen. Det sammanlagda priset på behandlingar och undersökningar som Radio Uppland kartlagt ligger över referenspriset. Ex kan en basundersökning med referenspris 810 kronor kosta så mycket som 990 kronor. Fyllning av två tandytor med referenspris 1165 kr kan kosta mellan 1015-1895 kronor bland de undersökta mottagningarna i kommunen. Enligt kartläggningen ska de privata mottagningarna vara dyrast, men en förklaring till det kan vara att de landstingsstyrda vårdcentralerna finansieras med skattemedel.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

centrum_host_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
dackskifte_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
swedol_outsider