centrum_panorama_hostshopping

Över 37 000 läste märsta.nu

Förra veckans rapportering på märsta.nu lockade in nästan 40 000 användare till märsta.nu

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad har märsta.nu över 35 000 användare in till sidan. Perioden 1-6 mars var det exakt 35 000 användare av märsta.nu och den gångna veckan 37 500. Totalt i mars har 63 000 användare räknats in:
– Lokala nyheter på webben är fortsatt det snabbaste och populäraste sättet att ta del av nyheter, kommenterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Branden på Norrbacka lockade givetvis mycket trafik men även mordet i Märsta Båtklubb hängde kvar och drog trafik. Josefines insamling till en familj på Norrbacka var populär, samt rapporteringen kring alla de goda krafter i kommunen som engagerade sig för de branddrabbade.
– Vi är glada över det gensvar som vi får av kommuninvånare som dagligen går in och läser våra nyheter. Alla med någon form av digital utrustning i kommunen besöker märsta.nu minst en gång i veckan vilket är ett fantastiskt betyg. Vissa läser oss så klart dagligen eller flera gånger i veckan, säger Daniel Iskandar.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider