defacto_pan2020

Över 37 000 läste märsta.nu

Förra veckans rapportering på märsta.nu lockade in nästan 40 000 användare till märsta.nu

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad har märsta.nu över 35 000 användare in till sidan. Perioden 1-6 mars var det exakt 35 000 användare av märsta.nu och den gångna veckan 37 500. Totalt i mars har 63 000 användare räknats in:
– Lokala nyheter på webben är fortsatt det snabbaste och populäraste sättet att ta del av nyheter, kommenterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Branden på Norrbacka lockade givetvis mycket trafik men även mordet i Märsta Båtklubb hängde kvar och drog trafik. Josefines insamling till en familj på Norrbacka var populär, samt rapporteringen kring alla de goda krafter i kommunen som engagerade sig för de branddrabbade.
– Vi är glada över det gensvar som vi får av kommuninvånare som dagligen går in och läser våra nyheter. Alla med någon form av digital utrustning i kommunen besöker märsta.nu minst en gång i veckan vilket är ett fantastiskt betyg. Vissa läser oss så klart dagligen eller flera gånger i veckan, säger Daniel Iskandar.

defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

ica_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

centrum_host_helsida
connys_helsida
dack_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
pantamera_out
joes_outsider
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ica_outsider