moderat_pan_nov

Över 37 000 läste märsta.nu

Förra veckans rapportering på märsta.nu lockade in nästan 40 000 användare till märsta.nu

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad har märsta.nu över 35 000 användare in till sidan. Perioden 1-6 mars var det exakt 35 000 användare av märsta.nu och den gångna veckan 37 500. Totalt i mars har 63 000 användare räknats in:
– Lokala nyheter på webben är fortsatt det snabbaste och populäraste sättet att ta del av nyheter, kommenterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Branden på Norrbacka lockade givetvis mycket trafik men även mordet i Märsta Båtklubb hängde kvar och drog trafik. Josefines insamling till en familj på Norrbacka var populär, samt rapporteringen kring alla de goda krafter i kommunen som engagerade sig för de branddrabbade.
– Vi är glada över det gensvar som vi får av kommuninvånare som dagligen går in och läser våra nyheter. Alla med någon form av digital utrustning i kommunen besöker märsta.nu minst en gång i veckan vilket är ett fantastiskt betyg. Vissa läser oss så klart dagligen eller flera gånger i veckan, säger Daniel Iskandar.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

vintermarknad_helsida
defacto_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
connys
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider