moderat_sep_pan

Över 37 000 läste märsta.nu

Förra veckans rapportering på märsta.nu lockade in nästan 40 000 användare till märsta.nu

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad har märsta.nu över 35 000 användare in till sidan. Perioden 1-6 mars var det exakt 35 000 användare av märsta.nu och den gångna veckan 37 500. Totalt i mars har 63 000 användare räknats in:
– Lokala nyheter på webben är fortsatt det snabbaste och populäraste sättet att ta del av nyheter, kommenterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Branden på Norrbacka lockade givetvis mycket trafik men även mordet i Märsta Båtklubb hängde kvar och drog trafik. Josefines insamling till en familj på Norrbacka var populär, samt rapporteringen kring alla de goda krafter i kommunen som engagerade sig för de branddrabbade.
– Vi är glada över det gensvar som vi får av kommuninvånare som dagligen går in och läser våra nyheter. Alla med någon form av digital utrustning i kommunen besöker märsta.nu minst en gång i veckan vilket är ett fantastiskt betyg. Vissa läser oss så klart dagligen eller flera gånger i veckan, säger Daniel Iskandar.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
toppbanner
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh
arbete_outsider