centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/Arbetsförmedlingen

Över 300 sommarjobb ligger ute

Över 10 000 sommarjobb ligger ute på Arbetsförmedlingens hemsida i Stockholms län, drygt 300 av dessa finns i Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Det har listats rekordmånga sommarjobb ute i Stockholms län rapporterar SVT Stockholm. 10 000 jobb som rör sommarjobb, alltså inte enbart för ungdomar utan jobb som pågår under sommarperioden. För fem år sedan låg ”enbart” 5300 jobb ute i hela länet under sommarperioden, jobben har nästan fördubblats sedan dess. De flesta jobben finns inom vården där hemtjänst och äldreboende söker personal, likaså har hotellbranschen behov. De jobb som erbjuds via kommuner räknas inte in i i Arbetsförmedlingens siffror.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out