kyrka_advent _pan
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Över 170 på sjukhus med corona

Region Stockholm uppger att över 170 personer vistas på sjukhus med covid-19.

centrum_artikel_host

Drygt 1100 stockholmare har konstaterats smittade med covid-19 förra veckan, 62 av dessa var provtagna på ett särskilt boende. 174 patienter uppges vara i behov av sjukvård och vårdas på något av regionens sjukhus. Det ska dock vara färre på sjukhus nu än föregående vecka. Tre av patienterna vårdas på intensiven.
– Även om vaccinationerna ger ett mindre skydd mot att bli smittad av de nya undervarianterna av omikron så vet vi att vaccinationerna ger ett mycket gott skydd mot att drabbas av ett mer allvarligt sjukdomsförlopp. Därför vill jag be dig att ta de vaccinationsdoser som du erbjuds, säger Elda Sparrelid.

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
defacto_helsida
julmarknad_2022
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
dackskifteoutsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
pantamera_out
vintermarknad_outsider