centrum_panorama_hostshopping
Oskar Hedwall lämnar Skånela efter två säsongen för att spela under Jesper Östlund.

Östlund tar med sig Hedwall

Jesper Östlund tar med sig Oskar Hedwall till sin nya klubb Hallby.

centrum_artikel_host

Skånela må har förlängt med ett flertal nyckelspelare för den kommande säsongen men tappar nu Oskar Hedwall och sedan tidigare Jesper Filén. Hedwall som tidigare spelat med Alingsås är bekant med några spelare i Hallby och även tränaren Jesper Östlund så klart. I ett uttalande på Hallbys hemsida säger Östlund att Oskar är en spelare med stort hjärta och vilja:
– Jag tycker att det känns roligt att Oskar har valt Hallby och ser fram emot att fortsätta följa hans utveckling på nära håll, säger Östlund.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

fritidsbanken_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
klara_outsider
brobygget_outsider