centrum_panorama_hostshopping
Jesper Östlund bidrar till att utveckla handbollen i Uppsala.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Östlund utvecklar handbollen i Uppsala

Jesper Östlund kommer att få ett stort ansvar för att utveckla handbollen i Uppsala, dels med Celciusskolan men även Uppsala HK.

centrum_artikel_host

Jesper Östlund går ner i tid på jobbet i Bergius i Märsta för att arbeta på Celciusskolan i Uppsala samt Uppsala HK. Men han kommer att kvarstå som tränare även i Skånela IF, arbetet i Uppsala sker på dagtid. Uppsala HK är mycket glada över att knyta Jesper till både klubbens ungdomslag och Celciusskolan:
– Jag är glad att få vara en del i det här projektet, att få jobba mer med handboll har alltid varit ett mål för mig. Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper till en ny publik och även utvecklas personligen i mitt ledar- och tränarskap, kommenterar Jesper i ett pressmeddelande från Uppsala HK.

Sedan tidigare finns förre skånelatränaren Dagge Lundin i Uppsala HK:s seniorlag.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider