centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Örnsköldsvik besegrade Wings i en målrik match

I en spännande och målrik match mellan Örnsköldsvik och Wings stod Örnsköldsvik som segrare efter att ha kvitterat och tagit ledningen i slutet av matchen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med att Örnsköldsvik tog ledningen med 1-0 efter 4.13. Wings svarade snabbt när Mateusz Szurowski utnyttjade ett friläge och kvitterade till 1-1 efter 5.52. Wings hade dock svårigheter med sina uppspel, vilket gav Örnsköldsvik möjligheter till farliga spelvändningar. Trots detta förbättrades Wings prestation något efter powerbreak. Efter en utvisning för Örnsköldsvik lyckades Wings göra ett mål och tog ledningen med 2-1 efter 17.31, målet signerat Gustav Eurenius assisterad av Rasmus Hedin. Men Örnsköldsvik kvitterade med endast 12 sekunder kvar av perioden och skapade även en farlig målchans innan paus.

Andra perioden började positivt för Wings, som ökade takten och tog ledningen igen med 3-2 efter att Oliver Pentler frispelats av Edvin Stegfeldt och gjort målet efter 2.37. Trots flera chanser och en utvisning för Örnsköldsvik lyckades Wings inte utöka ledningen. Istället gjorde Oscar Pentler mål för Wings och ökade ledningen till 4-2 efter 14.56. Trots en sen kvittering från Örnsköldsvik efter 18:44 och flera farliga situationer lyckades Wings hålla ledningen under perioden.

I tredje perioden hade Gustav Eurenius och Wings flera chanser att göra mål, men Örnsköldsvik lyckades vända matchen genom att göra två mål och ta ledningen med 5-4. Trots en straff för Örnsköldsvik och en utvisning för Wings i slutet av matchen, lyckades Wings inte kvittera och Örnsköldsvik säkrade segern.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider