sap_feb_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Örnsköldsvik besegrade Wings i en målrik match

I en spännande och målrik match mellan Örnsköldsvik och Wings stod Örnsköldsvik som segrare efter att ha kvitterat och tagit ledningen i slutet av matchen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med att Örnsköldsvik tog ledningen med 1-0 efter 4.13. Wings svarade snabbt när Mateusz Szurowski utnyttjade ett friläge och kvitterade till 1-1 efter 5.52. Wings hade dock svårigheter med sina uppspel, vilket gav Örnsköldsvik möjligheter till farliga spelvändningar. Trots detta förbättrades Wings prestation något efter powerbreak. Efter en utvisning för Örnsköldsvik lyckades Wings göra ett mål och tog ledningen med 2-1 efter 17.31, målet signerat Gustav Eurenius assisterad av Rasmus Hedin. Men Örnsköldsvik kvitterade med endast 12 sekunder kvar av perioden och skapade även en farlig målchans innan paus.

Andra perioden började positivt för Wings, som ökade takten och tog ledningen igen med 3-2 efter att Oliver Pentler frispelats av Edvin Stegfeldt och gjort målet efter 2.37. Trots flera chanser och en utvisning för Örnsköldsvik lyckades Wings inte utöka ledningen. Istället gjorde Oscar Pentler mål för Wings och ökade ledningen till 4-2 efter 14.56. Trots en sen kvittering från Örnsköldsvik efter 18:44 och flera farliga situationer lyckades Wings hålla ledningen under perioden.

I tredje perioden hade Gustav Eurenius och Wings flera chanser att göra mål, men Örnsköldsvik lyckades vända matchen genom att göra två mål och ta ledningen med 5-4. Trots en straff för Örnsköldsvik och en utvisning för Wings i slutet av matchen, lyckades Wings inte kvittera och Örnsköldsvik säkrade segern.

connys_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
connys
foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider