moderat_pan_nov
Steffen Oxenvad

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

centrum_artikel_host

Efter valet har Steffen Oxenvad (S) valt att lägga ner den politiska karriären. Steffen har varit fullmäktigeledamot och suttit i både kultur- och fritidsnämnden, barn- och ungdomsnämnden, utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden samt nu senast ordförande i kommunrevisionen.
– I partiet har jag både varit ordf i Sigtunaföreningen och suttit i arbetarekommunens styrelse. Och knackat oändlig många dörrar i hela kommunen. Så det är med lite vemod, men samtidigt rätt tid i livet. Det finns en tid för politik och en för annat.

Steffen kommer inte att engagera sig politiskt för en överskådlig framtid men säger sig vara intresserad av att engagera sig i föreningslivet.
– Det bäste med åren i kommunpolitiken har varit att få träffa och lära att känna alla aktiva politiker, tjänstemän och invånare. Trots en ibland hård ton, så är det en fin gemenskap man ska ta hand om.

humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

oppethus_helsida_2023
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
oppethus_agy_2023_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_outsider_host