helsida_bostad
Steffen Oxenvad

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

centrum_artikel_host

Efter valet har Steffen Oxenvad (S) valt att lägga ner den politiska karriären. Steffen har varit fullmäktigeledamot och suttit i både kultur- och fritidsnämnden, barn- och ungdomsnämnden, utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden samt nu senast ordförande i kommunrevisionen.
– I partiet har jag både varit ordf i Sigtunaföreningen och suttit i arbetarekommunens styrelse. Och knackat oändlig många dörrar i hela kommunen. Så det är med lite vemod, men samtidigt rätt tid i livet. Det finns en tid för politik och en för annat.

Steffen kommer inte att engagera sig politiskt för en överskådlig framtid men säger sig vara intresserad av att engagera sig i föreningslivet.
– Det bäste med åren i kommunpolitiken har varit att få träffa och lära att känna alla aktiva politiker, tjänstemän och invånare. Trots en ibland hård ton, så är det en fin gemenskap man ska ta hand om.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
nrh