sap_feb_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Onödig förlust för Wings i Surahammar

I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

centrum_artikel_host

Matchen började med en lite seg inledning från Wings, men efter en utvisning för Surahammar vid 1:43 ökade Wings skridskoåkningen och skapade tryck i motståndarnas zon. Trots några bra lägen lyckades Wings inte utnyttja sitt powerplay fullt ut. Surahammar åkte även på en utvisning, och trots ett bra boxplay hamnade de ändå i trubbel efter en utvisning från Marcus Karlsson.

I den första perioden var det Wings som borde ha gjort mål, men det var Surahammar som hade skotten i sin favör med 7-9.

Andra perioden inleddes med en tidig mål från Surahammar, och trots flera powerplay för Wings lyckades de inte få in bollen i mål. Trots ett bra boxplay från Wings drabbades även de av utvisningar, och Surahammar fick flera chanser att öka sin ledning. Trots ett hårt tillbakapressat Surahammar lyckades Wings inte göra mål, och perioden avslutades med ett underläge för Wings och skotten stod 8-16 till Surahammars fördel.

I den tredje perioden klarade Wings av en utvisning med ett bra boxplay, men efter en intensiv match kunde Surahammar göra sitt andra mål. Trots en senare reducering från Wings, lyckades de inte kvittera, och Surahammar kunde ta hem segern med 2-1. Trots en stark slutspurt från Wings, stod skotten vid slutet av matchen 6-10 i Surahammars favör, och totalt 21-34 under hela matchen.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

steningekompani_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

sportlov
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
spedition_outsider
pantamera_out