centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Onödig förlust för Wings i Surahammar

I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

centrum_artikel_host

Matchen började med en lite seg inledning från Wings, men efter en utvisning för Surahammar vid 1:43 ökade Wings skridskoåkningen och skapade tryck i motståndarnas zon. Trots några bra lägen lyckades Wings inte utnyttja sitt powerplay fullt ut. Surahammar åkte även på en utvisning, och trots ett bra boxplay hamnade de ändå i trubbel efter en utvisning från Marcus Karlsson.

I den första perioden var det Wings som borde ha gjort mål, men det var Surahammar som hade skotten i sin favör med 7-9.

Andra perioden inleddes med en tidig mål från Surahammar, och trots flera powerplay för Wings lyckades de inte få in bollen i mål. Trots ett bra boxplay från Wings drabbades även de av utvisningar, och Surahammar fick flera chanser att öka sin ledning. Trots ett hårt tillbakapressat Surahammar lyckades Wings inte göra mål, och perioden avslutades med ett underläge för Wings och skotten stod 8-16 till Surahammars fördel.

I den tredje perioden klarade Wings av en utvisning med ett bra boxplay, men efter en intensiv match kunde Surahammar göra sitt andra mål. Trots en senare reducering från Wings, lyckades de inte kvittera, och Surahammar kunde ta hem segern med 2-1. Trots en stark slutspurt från Wings, stod skotten vid slutet av matchen 6-10 i Surahammars favör, och totalt 21-34 under hela matchen.

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
nrh_sigtuna