eu_valet_panorama
Foto: UC

Omsatte nära 100 miljoner – Nu i konkurs

Företaget Luthman Nordic AB från Rosersberg går i konkurs, företaget omsatte nästan 100 miljoner kronor.

centrum_artikel_host

Creditsafe har listat de störa konkurserna i landet den förra månaden. På fjärdeplats kommer Luthman Nordic AB som under 2022 omsatte 98 miljoner kronor och hade elva anställda. Företaget är hemmahörande i Rosersberg. Konkurserna ökar för nionde månaden i rad enligt siffror från Creditsafe.
– Tyvärr är det ingen enskild bransch som går opåverkad just nu, utan samtliga branscher uppvisar ökade konkurssiffror. Vi ser definitivt att det är tuffare tider och att lågkonjunkturen drabbar många svenska företag. Olyckligtvis blir många medarbetare även av med sina jobb, säger Henrik Jacobsson. VD på Creditsafe.

sigtunakampen_helsida
mp_helsida_eu

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

sigtunakampen_outsider
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider