centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Olycka vid Ölsta

Två bilar krockade under förmiddagen på väg 263 vid Ölsta.

centrum_artikel_host

Räddningstjänst larmades till en trafikolycka i Ölsta på väg 263 där två personbilar krockat i rondellen. Framkomligheten är tillsvidare begränsad i båda riktningar och det är stor påverkan på trafiken enligt Trafikverket. Polis kallades till platsen men det är i skrivande stund oklart om någon skadats. Sedan 10-tiden råder full framkomlighet igen.

Uppdaterad kl. 11.25

defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida
connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

moderat_pan_helsida
oppethus_helsida_2023
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys