centrum_panorama_hostshopping
Foto: MMS-Bild

Förare till sjukhus efter avåkning

En bil körde av vägen i närheten av Garnsvikenbron under morgonen.

centrum_artikel_host

En bil körde av väg 263 vid Garnsvikenbron kring 8.30-tiden. Bilen började i samband med avåkningen att brinna. Ett stort pådrag kallades ut och vägen var avstängd i båda riktningar under räddningsarbetet. Föraren av bilen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter och bilen bärgas från platsen. Det är oklart om det blir någon form av brottsrubricering med anledning av olyckan.

Uppdaterad kl. 10.14

mp_helsida_eu
connys_helsida

Tåg krockade med lodjur i Odensala

Blåljus En trafikolycka inträffade tidigt på fredagsmorgonen den 10 maj i Sigtuna, där ett tåg kolliderade med ett lodjur i närheten av Odensala. Enligt Polisens information befann sig lodjuret på spåret, och kollisionen resulterade i att djuret avled.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

En skadad när luftballong landade i Rosersberg

Blåljus En incident med en luftballong i närheten av Holmboda, strax utanför Roserbergs industriområde, resulterade i att en kvinnlig passagerare i 25-årsåldern skadade sin fot. Händelsen ledde till att polisen, räddningstjänsten och ambulansen snabbt larmades till platsen genom 112-samtalet.

sigtunakampen_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunakampen_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna