eu_valet_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Olycka på Arlandaleden – Bil krockade med vilt

En trafikolycka inträffade under morgonen på Arlandaleden och det råder begränsad framkomlighet förbi platsen.

centrum_artikel_host

Olyckan inträffade i höjd med Jumbohostel. Trafiken är begränsad förbi platsen mellan Nybygget och Benstocken. En personbil har krockat med vilt. Skadeläget är okänt i skrivande stund. Enligt Trafikverket pågår störningarna till tidigast 7.30. Polisen uppger att två personer fick föras till sjukhus för kontroll efter olyckan. En bil hade krockat med en älg.

pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
bygdensdag_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
seniormassa_outsider
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
bygdensdag_outsider