centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Bil voltade utanför Rosersberg

En person fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på lv 858 under söndagsförmiddagen.

centrum_artikel_host

Vid 10.20-tiden larmades brandkår och ambulans till en trafikolycka på väg 858 öster om Rosersberg. Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm är det en singelolycka där en personbil har voltat. Trafikverket låter meddela att framkomligheten är begränsad mellan Rosersberg-Skånela fram till tidigast 11.15. En person har förts till sjukhus efter olyckan uppger Polisen med ett okänt skadeläge. Framkomligheten är sedan 11.15 normal igen.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

fritidsbanken_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

mp_tack_helsida
brobygget_2024

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host