Foto: Magnus Granhagen

Olycka i Märstarondellen

Tre bilar krockade under söndagen i Märstarondellen på väg 263.

centrum_artikel_host

Vid 13.50-tiden larmades brandkår, polis och ambulans till olyckan på väg 263 i Märstarondellen. Tre bilar var inblandade i krocken. Framkomligheten begränsades i samband med olyckan. Det är oklart om någon behövde uppsöka sjukhus.

slottsby_helsida
storemore_helsida
joes-helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys