centrum_panorama_hostshopping
Fredrik Olsson stannar i SkånelaFoto: Magnus Granhagen

Olsson stannar

Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

centrum_artikel_host

Talangen Fredrik Olsson lär ha varit ett hett villebråd i handbollssverige inför kommande säsong, men Skånela meddelar att han stannar i Märsta.
– Att Fredrik väljer att stanna sänder signalerar att det vi gör är bra och vi återigen spänner bågen. Fredrik får mycket ansvar av mig och tar mycket ansvar och han gör det mycket bra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Skadad under hösten
Fredrik hade en tung höst som förstördes av en skada men har varit lysande under den vår som nästan bar Skånela hela vägen till kval.
– Får han vara skadefri framöver hoppas jag att han kommer ta nästa kliv på sin utvecklingstrappa. Jag är mycket glad att få fortsätta jobba med Fredrik då han är en mycket ambitiös kille och har sunda värderingar vilket jag värdesätter högt, fortsätter Karlsson.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
klara_outsider