centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Olsson stannar i Skånela

Nyckelspelaren Fredrik Olsson som i år även debuterat i landslagssammanhang stannar i Skånela över kommande säsong: - Att Fredrik väljer att förlänga med oss ser jag som ett gott betyg till vår organisation och satsning, kommenterar tränare Jesper Östlund.

centrum_artikel_host

Fredrik Olsson var en av Skånelas viktigaste offensiva spelare den gångna säsongen som slutade med en sjätteplats för Märstalaget. Olsson svarade för 123 mål och togs även ut i U20-landslaget i somras.
– Att Fredrik väljer att förlänga med oss ser jag som ett gott betyg till vår organisation och satsning. Det är en spelare med höga ambitioner som gärna tränar ett pass för mycket än ett för lite. Han har de två senaste säsongerna varit riktigt bra offensivt och har utvecklat sitt genombrott och försvarsspel under tiden. Han har fått ta ett stort ansvar denna säsong och har infriat våra förväntningar. Vi ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling på nära håll även nästa säsong, säger tränaren Jesper Östlund, i ett pressmeddelande.

Samtidigt meddelar klubben att egna produkten Andreas Söderman signerat kontrakt. Söderman är en viktig kugge i försvaret men varit skadad i perioder. Östlund kallar Söderman för en ”viktig pusselbit” och en ”kulturbärare”.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

connys_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
klara_outsider