eldsjal2024_pan
Foto: Skärmdump/Google

Olja läckte ut i rondell

Olja läckte ut i rondell i Steningehöjden: - Bilen gled in i rondellen när jag skulle bromsa, säger bilförare.

centrum_artikel_host

Vid 12-tiden larmades räddningstjänst om att det var olja i rondellen i Steningehöjden upp mot Flottviksvägen. Fordon ner mot Valsta och i själva rondellen drabbades av oljan. Bilarna hade svårt att få fäste vid inbromsning enligt en förare:
– Jag undrade om det var fel på mina bromsbelägg, helt plötsligt gled bilen rakt in i rondellen när jag skulle bromsa.

Brandkår är på plats för sanering i skrivande stund, oljan ligger i hela rondellen och i nerförsbacken från Flottviksvägen ner mot Valsta.

connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
steningekompani_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider