sap_feb_pan
Foto: Insändarbild

Olivia, Leonor, Arafat och Oscar i Upplandslaget

Upplands ungdomar levererade imponerande resultat under lördagens Riksmästerskap för distriktslag i Judo i Lindesberg. Bland deltagarna fanns tre ungdomar från Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Genom att delta i tre olika kategorier – flickor, pojkar och mixade lag – erövrade Uppland en silvermedalj i mixlaget bestående av tre flickor och tre pojkar, samt en bronspokal för pojklaget. Även om flicklaget mötte hårt motstånd och faktiskt lyckades besegra silvermedaljörerna, nådde de tyvärr inte finalen under årets tävlingar.

Från Sigtuna kommun deltog Olivia Ghazal Jansson, Leonor Farhand, Arafat Imidzhanov och Oscar Evans i tävlingen. Olivia imponerade genom att vinna två matcher och förlora en mot guldmedaljörerna i SM. Arafat stod emot tuff konkurrens, förlorade två matcher och vann en. Leonor ställdes inför utmaningar och förlorade båda sina matcher, varpå hon var tvungen att stå över den sista matchen. Oscar Evans vann tre matcher och förlorade en.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
funkisfest_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

spedition_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
skridskodisco_outsider