valstadagen_pan
Olivia JanssonFoto: Insändarbild

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

centrum_artikel_host

Efter att ha erövrat en silvermedalj vid junior-SM förra året har Olivia fortsatt att imponera och bygga på sin framgång. Vid Trollhättans judotävling den 6-7 maj visade hon återigen sin styrka och skicklighet. Trots hårt motstånd tog hon sig ända till finalen och stod till sist som segrare, vilket belönade henne med en välförtjänt guldmedalj.

Men det är inte bara vid Trollhättans judotävling som Olivia har utmärkt sig. Efter junior-SM har hon fortsatt att prestera på högsta nivå och belönats med flera framstående placeringar. Vid landslagstävlingen i Oxelösund den 1 april erövrade Olivia förstaplatsen, vilket visar på hennes förmåga att leverera imponerande resultat även på nationell nivå.

Vid Södra Open Judo den 23 april tog hon en imponerande andraplats, vilket ytterligare bekräftar hennes kvaliteter som en tävlingsinriktad judoutövare.

Olivia Jansson har blivit en förebild inom Knivsta Judo Klubb och en inspirationskälla för andra judoentusiaster. Hennes hängivenhet till träning och tävling har inte bara lett till personliga framgångar, utan också till klubbens framväxt och rykte som en snabbt växande tävlingsklubb. Olivia har visat att hårt arbete, uthållighet och fokuserad träning kan leda till betydande framgångar inom judosporten.

Nu blickar Olivia framåt mot nästa utmaning – junior-SM i Lindesberg den 26 maj. Med Olivias imponerande medaljskörd och framstående prestationer är förväntningarna höga. Klubben kommer att ge sitt fulla stöd och dela hennes passion för judo när de fortsätter att erövra nya framgångar tillsammans.

Denna text genererades med en textrobot

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

centrum_host_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

valstadagen

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

nrh_sigtuna
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

joes-helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

mp_helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

Wenngarns_cafe_helsida

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

elon_helsida

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
connys
valstadagen_outsider
student_outsider
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
wenngarn_outsider
mp_outsider