sap_feb_pan
Olivia Ghazal Jansson högst upp på pallen i U15.Foto: Insändarbild

Olivia Ghazal Jansson vann guld och brons vid Trollträffen judo cup

I helgen visade Olivia Ghazal Jansson sitt imponerande judo-kunnande när hon erövrade både guld och brons i Trollträffen judo cup i Trollhättan. Tävlande i U15- och U18-klasserna, vann Jansson guld i U15 -57 kg och säkrade bronset i U18 -63 kg.

centrum_artikel_host

Det var en imponerande resa genom tävlingen för Jansson, som inte bara gick 8 matcher utan endast förlorade en. Med sju segrar under bältet och enastående prestationer på mattan visade hon upp enastående skicklighet och uthållighet. I den avgörande bronsmatchen i U18-klassen, där poängsystemet eller att tvinga motståndaren att ge upp med ett arm-/halslås är två vägar till seger, avslutade Jansson kampen genom att strypa sin motståndare till att ge upp. Det var en mästerlig prestation som krävde precision och teknik. Olivia ströp sin motståndare så hon tvingades ge upp. Med enastående färdigheter och beslutsamhet demonstrerade Olivia Ghazal Jansson sin talang och viljestyrka, vilket resulterade i en lysande prestation och framgång i Trollträffen judo cup.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
sportlov
connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
connys
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host