centrum_panorama_hostshopping
Olivia Ghazal Jansson högst upp på pallen i U15.Foto: Insändarbild

Olivia Ghazal Jansson vann guld och brons vid Trollträffen judo cup

I helgen visade Olivia Ghazal Jansson sitt imponerande judo-kunnande när hon erövrade både guld och brons i Trollträffen judo cup i Trollhättan. Tävlande i U15- och U18-klasserna, vann Jansson guld i U15 -57 kg och säkrade bronset i U18 -63 kg.

centrum_artikel_host

Det var en imponerande resa genom tävlingen för Jansson, som inte bara gick 8 matcher utan endast förlorade en. Med sju segrar under bältet och enastående prestationer på mattan visade hon upp enastående skicklighet och uthållighet. I den avgörande bronsmatchen i U18-klassen, där poängsystemet eller att tvinga motståndaren att ge upp med ett arm-/halslås är två vägar till seger, avslutade Jansson kampen genom att strypa sin motståndare till att ge upp. Det var en mästerlig prestation som krävde precision och teknik. Olivia ströp sin motståndare så hon tvingades ge upp. Med enastående färdigheter och beslutsamhet demonstrerade Olivia Ghazal Jansson sin talang och viljestyrka, vilket resulterade i en lysande prestation och framgång i Trollträffen judo cup.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

brobygget_2024

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
pantamera_out
connys
brobygget_outsider