Polis utesluter inte att det kan finnas ett samband mellan branden och mordet

Oklart samband mellan mord och brand

Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

centrum_artikel_host

I ett inlägg på Facebook kommenterar Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna nattens händelser.

När det gäller branden så pågår den fortfarande och insatsen är igång med eftersläckning. Så fort det är möjligt ska teknisk undersökning genomföras. Man dementerar också uppgifter om att det ska finnas en koppling mellan den misstänkte för hotet i torsdags och branden då den som hotade skolan sitter frihetsberövad.

Polisen har nu identifierat den som hittades avliden i Rävsta och man kan bekräfta att det är en minderårig person. Polisen kan varken utesluta eller bekräfta kopplingar mellan branden i Sigtuna, mordet samt händelsen med hotet i torsdags. Polis finns på plats i Sigtuna under dagen och kvällen.

Tips kan lämnas på 114 14

joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
slottsby_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

connys_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
slottsby_outsider
ica_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna