centrum_panorama_hostshopping
Tord och Helene Olsson driver Herresta Lada och märker av ökat intresse för parrelationskursenFoto: Pressbild

Ökat intresse för parrelationskurs

I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

centrum_artikel_host

I helgen var det dags igen, Herresta Lada höll parrelations-kurs. En aktivitet som man hållit på med i över tio år och gett till allt från par från Försvarsmakten till vanliga par som vill bättra på sin kommunikation.
– Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, berättar Tord Olsson.

Det handlar alltså inte om parterapi utan snarare att förbättra på sin relation om man tycker att kärleksrelationen blivit sämre. Man har nu också inlett ett samarbete med Stora Brännbo Hotell och Konferens där man kombinerar kursen med middag på kvällen. Kampanjen Love-Sigtuna är också något som varit med och tagit initiativ till enligt Tord Olsson.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out