centrum_panorama_hostshopping
Foto: Thai Airways

Ökad tillgänglighet när Thai Air återstartar

Thai Airways återstartar trafiken till Thailand och ökar även avgångarna till Bankgok.

centrum_artikel_host

Under pandemin har trafiken mellan Arlanda-Thailand varit begränsad eller obefintlig. Thai Airways stoppade trafiken nästan direkt efter att covid-19 ansågs vara en pandemi. Men från 6:e november kommer flygbolaget trafikera Arlanda-Phuket en gång per vecka, på lördagar, och Arlanda-Bangkok två gånger i veckan, tisdag och torsdag. I och med återstarten ökar tillgängligheten till och från Sverige-Thailand. Finnair har tidigare meddelat att de ska flyga på sträckan Arlanda-Phuket.

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

ica_helsida
dack_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

joes-helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
joes_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
dack_outsider
nrh