kyrka_advent _pan
Rune Öhlund i samband med Valkvällen på väg in till Valvaka med SverigedemokraternaFoto: SD Facebook

Öhlund kopplas till Hells Angels

SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

centrum_artikel_host

Det var i fredags som Expo avslöjade att Rune Öhlund, föregett gruppledare och numera toppnamn samt ordförande för SD-Sigtuna, varit på HA-fester. 2012 och 2017 var han på festerna enligt Expo. Samt vid ett tillfälle 2018. Öhlund har också under åren 2012-2014 spridit innehåll från en Hells Angels-kontrollerad sajt. Även vice ordförande i SD Sigtuna, Bruno Bergström, har intresse för Hels Angels och Bandidos där han följer diverse sidor kopplade till klubbarna.

Öhlund uppger för Expo att han tar avstånd från HA och deras leverne. Öhlund och Bergström är dock inte de enda inom SD runt om i landet som har intresse för MC-klubbar. Rune Öhlunds förklaring var att han körde mycket MC under den aktuella tiden och träffade massor med klubbar där han fick kompisar. Men han hat ingen kontakt med en MC-klubb i dagsläget.

dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_outsider_host
nrh
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider