centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ohlssons sponsrar Skånela

Ohlssons som i höst tar över insamling av hushållsavfall i kommunen går in som sponsor i Skånela.

centrum_artikel_host

Skånela IF och Ohlssons har tecknat ett sponsoravtal. I oktober tar Ohlsons över insamlingen för hushållsavfall i kommunen.
-Snart kör vi igång insamlingen av hushållsavfall i bland annat Sigtuna, och vi ser fram emot att ta ett större ansvar i kommunen. Därför är vi extra glada över möjligheten att sponsra Skånela IF och ser fram emot ett bra år med både nätverk och matcher, säger regionchefen Mikael Blomqvist i ett uttalande.

Skånela IF har tidigare tagit ansvar för skräpinsamling runt om på vägar i kommunen.
– Vårt Stockholmskontor ligger i Märsta, så det blir nära för oss att ta oss till Skånelas matcher och nätverksträffar. Klubbnamnet är ju dessutom väldigt passande för oss som är ett skåneföretag som etablerar sig i Stockholmsområdet, fortsätter Blomkvist.

brobygget_2024
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider