sap_feb_pan
Skånelas damlag och Moa LindénFoto: Skånela IF

Ohlsons förlänger partnerskap med Skånela

Under ett drygt år har Ohlssons och Skånela haft partnerskap, nu förlängs detta med särskilt fokus på damlaget.

centrum_artikel_host

Ohlssons samlar in hushållsavfall i bland annat Sigtuna kommun. Sedan ett år tillbaka är man även partner till Skånela IF. Nu förlängs avtalet.
– Det är en självklarhet för oss att samverka med såväl föreningslivet som näringslivet där vi är verksamma. Jag är stolt över att vi på detta sätt kan stötta Skånelas fina verksamhet och får vara en del av att utveckla handbollen – och framtida världsspelare, säger Mikael Blomqvist, regionchef för Ohlssons i region Mitt.

Skånelas Håkan Persson säger i ett uttalande att det betyder mycket med stöd från Ohlssons. Särskilt för damerna som kan satsa för att nå spel i Elitserien.

Damlagets Moa Lindén:
– Jag tycker det är fantastiskt att få detta stöd och tackar Ohlssons från hela damlaget för den möjlighet som företagets stöd ger oss. Tillsammans når vi nya höjder

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

foraldranatverk_helsida
sportlov

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

spedition_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

connys_helsida
funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

fritidsbanken_sportlov
steningekompani_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

skridskodisco_helsida
centrum_host_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider