centrum_panorama_hostshopping
Marie Axelsson (S) valdes till kommunalråd i opposition, Olov Holst (M) till kommunalråd och kommunstyrelsens ordförandeFoto: Rosie Alm/Sigtuna kommun/montage märsta.nu

Odramatisk öppning av fullmäktige

Det bjöds inte på några större rubriker i samband med fullmäktige. Olov Holst (M) valdes till Kommunstyrelsens ordförande igen och Erik Langby (M) till fullmäktiges ordförande.

centrum_artikel_host

Gun Eriksson (S) öppnade fullmäktige i egenskap av ålderspresident, det vill säga den som suttit lägst i fullmäktige av samtliga valda. Efter att ett presidium valts lämnade hon över ordförande klubban till Erik Langby (M) som fortsätter för andra raka mandatperioden. När kommunstyrelsen skulle väljas var det lika odramatiskt. Partiernas förslag klubbades utan att ens någon begärde votering. Olov Holst valdes officiellt till kommunalråd och Marie Axelsson som kommunalråd i opposition.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

humbacken_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
oppethus_helsida_2023
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
connys
nrh
humbacken_outsider