moderat_pan_nov
Märsta IK hämtade in underläge 1-3 till 3-3. Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

Oavgjort i premiären för Märsta

Nye tränaren Dante Lugo fick med sig en poäng från matchen borta mot Lidingö: - Jag är nöjd med attityden och individuella prestationer, säger Dante till märsta.nu

centrum_artikel_host

Märsta IK fick en mardrömsstart på Lidingövallen då hemmalaget per omgående tog ledningen. Nye tränaren Dante Lugo har inför matchen varnat för Lidingö som han tror kan bli ett topplag.
– De har långa och stora spelare, lite klumpiga och fula i spelet, två killar på topp var bra, särskilt nummer nio (Kamara, reds anm).

Tvåmålsunderläge
Efter 25 minuters spel var det dock kvitterat sedan Andreas Munther nickat fram en frispark till Fredrik Lindberg som distingt sköt in bollen i mål. I andra kom nya mål från hemmalagets sida och MIK var illa ute då Lidingö ledde med 3-1 med en kvart kvar. Dante Lugo fick då fart via två byten och Lindberg reducerade till 3-2 och därefter kom 3-3 via Gökay Altüner på en frispark.
– Vi var nära fler mål och ville gå för vinst. men jag är nöjd eftersom det var en svår match. Jag gillar inte att möta ett sådant lag. Vi saknade Jacke (Gustafsson) också, han hade behövts, summerade Lugo.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
swedol_outsider
nrh
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider