vinter_pan
Märsta IK hämtade in underläge 1-3 till 3-3. Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

Oavgjort i premiären för Märsta

Nye tränaren Dante Lugo fick med sig en poäng från matchen borta mot Lidingö: - Jag är nöjd med attityden och individuella prestationer, säger Dante till märsta.nu

centrum_artikel_host

Märsta IK fick en mardrömsstart på Lidingövallen då hemmalaget per omgående tog ledningen. Nye tränaren Dante Lugo har inför matchen varnat för Lidingö som han tror kan bli ett topplag.
– De har långa och stora spelare, lite klumpiga och fula i spelet, två killar på topp var bra, särskilt nummer nio (Kamara, reds anm).

Tvåmålsunderläge
Efter 25 minuters spel var det dock kvitterat sedan Andreas Munther nickat fram en frispark till Fredrik Lindberg som distingt sköt in bollen i mål. I andra kom nya mål från hemmalagets sida och MIK var illa ute då Lidingö ledde med 3-1 med en kvart kvar. Dante Lugo fick då fart via två byten och Lindberg reducerade till 3-2 och därefter kom 3-3 via Gökay Altüner på en frispark.
– Vi var nära fler mål och ville gå för vinst. men jag är nöjd eftersom det var en svår match. Jag gillar inte att möta ett sådant lag. Vi saknade Jacke (Gustafsson) också, han hade behövts, summerade Lugo.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida
vinter_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

oppethus_dec

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

joes-helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

connys_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

storemore_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

nrh_sigtuna

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

slottsby_helsida

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
swedol_outsider
oppethus_out
slottsby_outsider
pantamera_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
vinter_outsider
storemore_out