centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort i Slaget om Uppland

Skånela och Rimbo spelade oavgjort, 30-30, i Sparbankshallen i Rimbo.

centrum_artikel_host

Skånela kämpade ikapp underläge mot Rimbo och räddade en poäng till slut, det var som vanligt händelserikt när lagen möttes men denna gång blev det ingen urspårning som förra gången när det var fullt slagsmål efter slutsignalen. Skånela ledde inledningsvis och nästan in i paus, Rimbo fick in 16-16 med fyra sekunder kvar. I andra är det Rimbo som kopplar grepp om matchen och leder med en kvart kvar med fem bollar, 26-21. Skånela äter sig dock in i matchen och lyckas komma ikapp till 30-30 med 1.45 kvar att spela.

Målen
Wärnmark 7, Näslund 6, Tapper 5, Östling 4, Nilsson 3, Ladan 3, Nielsen

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider