defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort i Slaget om Uppland

Skånela och Rimbo spelade oavgjort, 30-30, i Sparbankshallen i Rimbo.

centrum_artikel_host

Skånela kämpade ikapp underläge mot Rimbo och räddade en poäng till slut, det var som vanligt händelserikt när lagen möttes men denna gång blev det ingen urspårning som förra gången när det var fullt slagsmål efter slutsignalen. Skånela ledde inledningsvis och nästan in i paus, Rimbo fick in 16-16 med fyra sekunder kvar. I andra är det Rimbo som kopplar grepp om matchen och leder med en kvart kvar med fem bollar, 26-21. Skånela äter sig dock in i matchen och lyckas komma ikapp till 30-30 med 1.45 kvar att spela.

Målen
Wärnmark 7, Näslund 6, Tapper 5, Östling 4, Nilsson 3, Ladan 3, Nielsen

ica_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
dack_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

joes-helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh
ica_outsider
swedol_outsider