centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Oavgjort i den första åttondelen

Skånela och AMO Handboll spelade oavgjort i den första åttondelen av Svenska Cupen. Returen sker på tisdag.

centrum_artikel_host

Skånela spelade oavgjort mot Amo HK i åttondelsfinalen av ATG Svenska Cupen i en spännande match som slutade 29-29. Matchen började med tre tidiga mål från Skånela genom shoot-out. Hemmalaget fortsatte att dominera och ledde med 5-0, men Amo HK kämpade sig tillbaka och ledde till och med med 15-14 i halvtid.

I den andra halvleken var det jämnt mellan lagen, och Amo HK tog tillfällig ledning med 25-21. Skånela kämpade sig tillbaka och hade en chans att avgöra med ett sju meters kast, men Amos målvakt räddade det avgörande skottet. Matchen slutade 29-29.

Skånela visade upp ett starkt försvarsspel, men hade ibland problem med avsluten. Tyvärr var publiksiffran låg med endast 143 åskådare på grund av det fina höstvädret.

Nästa match spelas redan på tisdag i Alstermo, där det kommer att avgöras vilket lag som går vidare till kvartsfinalen. David Källemyr utsågs till hemmalagets ”Matchens lirare” av kvällens matchsponsor Heat Restauranger AB, medan Erik Östling fick utmärkelsen för bortalaget.

Målen för Skånela gjordes av Linus Wärnmark (6), Anton Nilsson (6), Gusten Montonen (4), David Källemyr (4), Emilio Lahdo (4), Gustav Näslund (3), Jesper Forslund (1) och Filip Tapper (1).

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys