sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Oavgjort i den första åttondelen

Skånela och AMO Handboll spelade oavgjort i den första åttondelen av Svenska Cupen. Returen sker på tisdag.

centrum_artikel_host

Skånela spelade oavgjort mot Amo HK i åttondelsfinalen av ATG Svenska Cupen i en spännande match som slutade 29-29. Matchen började med tre tidiga mål från Skånela genom shoot-out. Hemmalaget fortsatte att dominera och ledde med 5-0, men Amo HK kämpade sig tillbaka och ledde till och med med 15-14 i halvtid.

I den andra halvleken var det jämnt mellan lagen, och Amo HK tog tillfällig ledning med 25-21. Skånela kämpade sig tillbaka och hade en chans att avgöra med ett sju meters kast, men Amos målvakt räddade det avgörande skottet. Matchen slutade 29-29.

Skånela visade upp ett starkt försvarsspel, men hade ibland problem med avsluten. Tyvärr var publiksiffran låg med endast 143 åskådare på grund av det fina höstvädret.

Nästa match spelas redan på tisdag i Alstermo, där det kommer att avgöras vilket lag som går vidare till kvartsfinalen. David Källemyr utsågs till hemmalagets ”Matchens lirare” av kvällens matchsponsor Heat Restauranger AB, medan Erik Östling fick utmärkelsen för bortalaget.

Målen för Skånela gjordes av Linus Wärnmark (6), Anton Nilsson (6), Gusten Montonen (4), David Källemyr (4), Emilio Lahdo (4), Gustav Näslund (3), Jesper Forslund (1) och Filip Tapper (1).

Denna text genererades med en textrobot

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

spedition_helsida
skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
spedition_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
connys
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider