centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Oavgjort för Skånela i Varberg

I en dramatisk match mot Varberg fick Skånela med sig en poäng i spelarbussen till Märsta.

centrum_artikel_host

En tung start bäddade för att Skånela fick kämpa i underläge större delen av matchen. Varberg ledde klart i första, ett tag med 5-6 bollar och paussiffran skrevs till 15-9. I andra rycker man upp sig och äter sig ikapp. Med tolv minuter kvar är det lika på resultattavlan men Varberg kan på nytt roffa åt sig en ledning med två bollar inför sista 7-8 minuterna. Skånela svarar då för en stark forcering och inte bara kommer ikapp till 26-26 utan lyckas även få in en ledning med två bollar inför sista 100 sekunderna. Varberg ville dock inte gå poänglösa. Reduceringen kom med 90 sekunder kvar och kvitteringen satte man på straff med 18 sekunder kvar att spela. Därmed blev det en pinne hem till Märsta. Med tanke på omständigheterna är det ett bra resultat men det kunde lika gärna blivit två för Skånela. På lördag väntar Amo hemma i Vikingahallen.

Målen
Näslund 10, Broman 5, Tapper 4, Nielsen 3, Ganibegovic 2, Omerovic 2, Nilsson 2

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys