vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Oavgjort för Skånela i Varberg

I en dramatisk match mot Varberg fick Skånela med sig en poäng i spelarbussen till Märsta.

centrum_artikel_host

En tung start bäddade för att Skånela fick kämpa i underläge större delen av matchen. Varberg ledde klart i första, ett tag med 5-6 bollar och paussiffran skrevs till 15-9. I andra rycker man upp sig och äter sig ikapp. Med tolv minuter kvar är det lika på resultattavlan men Varberg kan på nytt roffa åt sig en ledning med två bollar inför sista 7-8 minuterna. Skånela svarar då för en stark forcering och inte bara kommer ikapp till 26-26 utan lyckas även få in en ledning med två bollar inför sista 100 sekunderna. Varberg ville dock inte gå poänglösa. Reduceringen kom med 90 sekunder kvar och kvitteringen satte man på straff med 18 sekunder kvar att spela. Därmed blev det en pinne hem till Märsta. Med tanke på omständigheterna är det ett bra resultat men det kunde lika gärna blivit två för Skånela. På lördag väntar Amo hemma i Vikingahallen.

Målen
Näslund 10, Broman 5, Tapper 4, Nielsen 3, Ganibegovic 2, Omerovic 2, Nilsson 2

dackskifte_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

agy_oppethus
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
julmarknad_2022
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
vintermarknad_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
nrh
centrum_outsider_host
connys