kommun_skoterska
Foto: Jamshid Jamshidi

Oavgjort för Skånela i Varberg

I en dramatisk match mot Varberg fick Skånela med sig en poäng i spelarbussen till Märsta.

centrum_artikel_host

En tung start bäddade för att Skånela fick kämpa i underläge större delen av matchen. Varberg ledde klart i första, ett tag med 5-6 bollar och paussiffran skrevs till 15-9. I andra rycker man upp sig och äter sig ikapp. Med tolv minuter kvar är det lika på resultattavlan men Varberg kan på nytt roffa åt sig en ledning med två bollar inför sista 7-8 minuterna. Skånela svarar då för en stark forcering och inte bara kommer ikapp till 26-26 utan lyckas även få in en ledning med två bollar inför sista 100 sekunderna. Varberg ville dock inte gå poänglösa. Reduceringen kom med 90 sekunder kvar och kvitteringen satte man på straff med 18 sekunder kvar att spela. Därmed blev det en pinne hem till Märsta. Med tanke på omständigheterna är det ett bra resultat men det kunde lika gärna blivit två för Skånela. På lördag väntar Amo hemma i Vikingahallen.

Målen
Näslund 10, Broman 5, Tapper 4, Nielsen 3, Ganibegovic 2, Omerovic 2, Nilsson 2

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

defacto_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

hockeyskola_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

sap_sep23_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

nrh_sigtuna
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

ica_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
pantamera_out
centrum_outsider_host
moderat_bli_medlem
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
hockeyskola_outsider
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider