sap_feb_pan

Suskic målskytt för Märsta IK i matchen mot Procyon

Märsta IK spelade oavgjort mot Procyon i Division 3 Norra Svealand

centrum_artikel_host

Märsta IK och Procyon möttes i en spännande match i Division 3 Norra Svealand, där Märsta IK för första gången denna säsong tog poäng. Matchen slutade 1-1, med 1-0 till Märsta IK i halvtid.

Målskytt för Märsta IK var Bejamin Suskic, som gjorde målet i minut 40 av matchen. Procyon kvitterade senare i andra halvlek genom David Mahjob Wallentinsson i minut 66.

Under matchen fick Märsta IK två varningar medan Procyon fick fyra varningar. Totalt 69 åskådare fanns på plats för att heja på lagen.

Efter denna match ligger Märsta IK på nionde plats i tabellen och förbereder sig nu för nästa match som spelas den 22 april klockan 15.00 på Midgårdsvallen.

Sammanfattningsvis var det en spännande match där Märsta IK för första gången i säsongen tog poäng, något som laget säkert kommer att bygga vidare på.

Denna text är genererad av en textrobot.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

sportlov
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

spedition_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

skridskodisco_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
connys
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
skridskodisco_outsider