valstadagen_pan

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med hög intensitet från båda lagen, där båda sidor skapade chanser framåt. Båda försvarslinjerna höll dock tätt, och halvleken slutade mållös. Märsta hade några farliga lägen, men Västerås IK:s försvar lyckades hålla stången.

I den andra halvleken fortsatte lagen att kämpa hårt för att hitta det avgörande målet. I den 51:a minuten var det Västerås IK som bröt dödläget. Dennis Trevor Botchey tog vara på en chans och satte in 1-0 till gästerna. Märsta kämpade för att komma tillbaka och skapa farliga chanser, men Västerås IK:s försvar höll stånd.

Matchen närmar sig sitt slut och Märsta är desperata efter att rädda åtminstone en poäng. I den 89:e minuten lyckas de till slut få utdelning. Kevin Toure hittade en lucka i Västerås IK:s försvar och placerade bollen i nätet, vilket resulterade i 1-1. Det var ett viktigt mål för Märsta, men det räckte inte för att vinna matchen.

Slutresultatet, 1-1, var en besvikelse för Märsta, som hade förväntat sig att ta tre poäng mot ett lag i nedre delen av tabellen. Trots detta behåller de sin imponerande svit utan förlustar. Märsta kommer nu att vända blicken mot nästa match, där de kommer att möta GUSK i ett spännande Upplandsderby på hemmaplan. Matchen kommer att äga rum den 19 maj på Midgårdsvallen, och Märsta kommer att försöka återuppta vinnarspåret och fortsätta sin starka säsong.

Denna text genererades med en textrobot

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

mp_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

valstadagen

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

Wenngarns_cafe_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

elon_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

nrh_sigtuna

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

pantamera_avc_helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

ica_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

joes-helsida

Klubbmästerskap hos SBRF

Ridning 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
connys
student_outsider
wenngarn_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_outsider
valstadagen_outsider
nrh