sap_feb_pan

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med hög intensitet från båda lagen, där båda sidor skapade chanser framåt. Båda försvarslinjerna höll dock tätt, och halvleken slutade mållös. Märsta hade några farliga lägen, men Västerås IK:s försvar lyckades hålla stången.

I den andra halvleken fortsatte lagen att kämpa hårt för att hitta det avgörande målet. I den 51:a minuten var det Västerås IK som bröt dödläget. Dennis Trevor Botchey tog vara på en chans och satte in 1-0 till gästerna. Märsta kämpade för att komma tillbaka och skapa farliga chanser, men Västerås IK:s försvar höll stånd.

Matchen närmar sig sitt slut och Märsta är desperata efter att rädda åtminstone en poäng. I den 89:e minuten lyckas de till slut få utdelning. Kevin Toure hittade en lucka i Västerås IK:s försvar och placerade bollen i nätet, vilket resulterade i 1-1. Det var ett viktigt mål för Märsta, men det räckte inte för att vinna matchen.

Slutresultatet, 1-1, var en besvikelse för Märsta, som hade förväntat sig att ta tre poäng mot ett lag i nedre delen av tabellen. Trots detta behåller de sin imponerande svit utan förlustar. Märsta kommer nu att vända blicken mot nästa match, där de kommer att möta GUSK i ett spännande Upplandsderby på hemmaplan. Matchen kommer att äga rum den 19 maj på Midgårdsvallen, och Märsta kommer att försöka återuppta vinnarspåret och fortsätta sin starka säsong.

Denna text genererades med en textrobot

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

spedition_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

sportlov
fritidsbanken_sportlov
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

connys_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

pantamera_avc_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
funkisfest_outsider
connys
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
spedition_outsider