eu_valet_panorama

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med högt tempo och båda lagen visade upp en stark vilja att vinna. Under den första halvleken noterades flera hårda dueller, vilket resulterade i ett antal varningar från domaren. Både Ridwan Abdi Dahir från Märsta IK och Erwin Logo från Roslagsbro fick varningar under den första halvleken, vid minut 38 och 41.

I halvtid genomförde Märsta IK ett par spelarbyten i ett försök att förbättra sitt spel. Italo Gonzalez Valenzuela och Moses Weah Junior Hoffman kom in på planen medan Erik Lundberg och Ridwan Abdi Dahir lämnade.

Andra halvlek började med ett mål från Märsta IK. Moses Weah Junior Hoffman lyckades hitta nätet och gav sitt lag ledningen med 1-0 vid minut 47. Men Roslagsbro svarade snabbt och Oliver Johansson kvitterade för sitt lag vid minut 50, vilket satte press på Märsta IK att återta ledningen.

I takt med att matchen fortsatte genomförde båda lagen fler spelarbyten i ett försök att hitta rätt balans och öka sina chanser till seger. Elvis Mashilingi och Oscar Juoperi kom in för Märsta IK medan Benjamin Suskic och Raiko Käer lämnade planen. För Roslagsbro byttes Kevin Toure ut mot Bill Dohrén.

Trots flera chanser från båda lagen lyckades ingen av dem hitta nätet igen, och matchen slutade oavgjort 1-1. Båda lagen kan ta med sig en poäng från den här matchen när de fortsätter sin säsong i Division 3 Norra Svealand.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

bygdensdag_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

connys_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
connys
pantamera_out
mp_eu_outsider
bygdensdag_outsider