kommun_skoterska
Foto: FC Arlanda/Instagram

Oavgjort för Arlanda i derbyt

FC Arlanda spelade 2-2 i derbyt mot Enköping på söndagen.

centrum_artikel_host

Derbyt på Midgårdsvallen slutade 2-2, FC Arlanda ledde två gånger om men båda gångerna kom Enköpings SK ikapp. Iljas Ahmedov gjorde 1-0 till FC Arlanda, 1-1 kom på straff i mitten av första, 2-1 satte ukrainska nyförvärvet Mykyta Khodakovski i 32:a minuten. Ledningen varade bara i ett par minuter, ESK kvitterade i 38:e minuten. 2-2 i paus blev sedermera slutresultatet efter en mållös andra halvlek. 130 åskådare såg matchen. FC Arlanda tappade i tabelltoppen då både Spånga och Viggbyholm vann sina matcher. På onsdag är det toppmöte, Viggbyholm möter Arlanda på Hägernäs IP utanför Täby.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

ica_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

centrum_host_helsida
sap_sep23_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

hockeyskola_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

adhd_kommun
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_skoterska_outsider
connys
kommun_adhd_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
ica_outsider
hockeyskola_outsider
pantamera_out
joes_outsider
centrum_outsider_host
socialdem_sep23_outsider