centrum_panorama_hostshopping

Nytt våldsbrott i Valsta

Polis har spärrat av ett område i Valsta under kvällen med anledning av ett våldsbrott.

centrum_artikel_host

En större polisinsats pågår i Valsta. Kort efter att en blödande man hittades i ett trapphus inträffade någon form av bråk enligt uppgift till märsta.nu. En ambulanshelikopter landade i närheten av Valsta vid Kunskapens hus. Omständigheterna är oklara. Ett område har även spärrats av intill ett miljöhus. Enligt polisen har en man förts till sjukhus med helikoptern. Mannen hade stickskador. Polis håller på undersöka omständigheterna. Ingen person är ännu gripen.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

oppethus_helsida_2023

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
humbacken_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out