eu_valet_panorama
Jagga och Naili etablerar Better Meals i Sigtuna stadsängarFoto: Pressbild

Nytt restaurangkoncept till Sigtuna stadsängar

Krögaren Naili som driver La Forchette i Arlandastads golf kommer att etablera ett nytt koncept i Sigtuna stadsängar.

centrum_artikel_host

Naili och paret Peter och Jagga gör gemensam sak i Sigtuna stadsängar då de öppnar upp det nya konceptet Better Meals. Fokus är på nyttig mat med inspiration från det asiatiska köket.

2020 öppnar de upp sin lokal på Silvertorget som är 135 kvadratmeter.
-Vi kommer att jobba mycket med rätterna gällande näringsinnehåll och smakerna samt hur de kan kombineras säger Jagga i ett pressmeddelande.

Utöver restaurangen kommer det även att finnas en liten caféverksamhet där gästerna kan sitta ner och äta lunch eller ta en smoothie till sitt mellanmål.
-Visst vill vi äta nyttigt idag men inte på bekostnad av smaken. Just därför är jag säker på att Better Meal kommer att tilltala Sigtunas invånare säger Naili.

Sedan tidigare är det klart med en italiensk restaurang till Sigtuna stadsängar, även Lidl och WE kommer att etablera i stadsdelen. Sigtuna vårdcentral finns också på plats.

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

centrum_host_helsida
seniormassa_pan

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

connys_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys