centrum_panorama_hostshopping
Nya matplatsenFoto: Pressbild/Swedavia

Nytt matutbud på Terminal 5 testat av matprofiler

Flera matprofiler har fått testa matutbudet på Terminal 5 där en ny satsning på den kulinariska upplevelsen har gjorts.

centrum_artikel_host

Arlanda flygplats har introducerat ett nytt matutbud i Terminal 5, som ska tillgodose olika smaker och budgetar. Bland de nya restaurangerna finns Jureskogs, Hawaii Poké och La Girafe by Pontus Frithiof. Detta är ett svar på tidigare resenärsundersökningar som visade att det tidigare utbudet uppfattades som begränsat och enformigt.

Swedavia har utformat det nya utbudet för att erbjuda en variation i både koncept och prisnivå. För att testa de nya alternativen bjöd Swedavia in matprofilerna Johan ”Matgeek” Hedberg och Filip Poon. De genomförde en objektiv granskning av frukost, lunch, middag, fika och dessert. Syftet med testet var att identifiera eventuella brister, som restaurangerna i så fall skulle åtgärda.

Charlotte Ljunggren, direktör för marknad och försäljning på Swedavia, hoppas att det nya matutbudet ska förbättra resenärernas upplevelse på flygplatsen. Enligt Ljunggren har målet varit att integrera shopping, mat och dryck i resenärsupplevelsen genom att erbjuda ett brett och varierat utbud.

Ljunggren betonar att Swedavia och deras partners har strävat efter att skapa ett mat- och dryckesutbud som kan tilltala många olika behov och priskategorier. De har också tagit till sig feedback från Johan och Filip för att göra nödvändiga förbättringar.

fritidsbanken_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider