centrum_panorama_hostshopping
ADAAM med Dani MFoto: Pressbild

Nytt material med ADAAM

Valstaartisten ADAAM släpper nytt material i januari och en av hans nya låtar är redan en av landets mest spelade.

centrum_artikel_host

ADAAM som under höst och vintern toppat Spotify tillsammans med VC Barre släpper nytt material. För drygt en vecka sedan släppte valstartisten nytt material, ”ABTI” med göteborgsartisten Aden. Låten har adderats på spellistan Din gata och är uppe på topp 10 på Spotify, den har redan spelats en miljon gånger. 21:a januari kommer ännu en singel, Birthday. Låten kommer finnas på albumet Myror i brallan där Dani M medverkar. Albumet producerades av Masse Salazar, redlineikon.
– Birthday handlar om en tjej och har en somrig känsla som förstärkas av Dani M över ett afrobeat. Videon som vi spelade in i Spanien kommer ha lite amerikansk aura, säger ADAAM

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

pantamera_avc_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

defacto_helsida
ica_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

connys_helsida
yrkesutbildning
moderat_pan_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
ica_outsider
connys
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh