moderat_pan_nov
ADAAM med Dani MFoto: Pressbild

Nytt material med ADAAM

Valstaartisten ADAAM släpper nytt material i januari och en av hans nya låtar är redan en av landets mest spelade.

centrum_artikel_host

ADAAM som under höst och vintern toppat Spotify tillsammans med VC Barre släpper nytt material. För drygt en vecka sedan släppte valstartisten nytt material, ”ABTI” med göteborgsartisten Aden. Låten har adderats på spellistan Din gata och är uppe på topp 10 på Spotify, den har redan spelats en miljon gånger. 21:a januari kommer ännu en singel, Birthday. Låten kommer finnas på albumet Myror i brallan där Dani M medverkar. Albumet producerades av Masse Salazar, redlineikon.
– Birthday handlar om en tjej och har en somrig känsla som förstärkas av Dani M över ett afrobeat. Videon som vi spelade in i Spanien kommer ha lite amerikansk aura, säger ADAAM

agy_oppethus
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

defacto_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

advent_kyrka_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

julmarknad_2022

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host