nationaldagen_pan
ADAAM med Dani MFoto: Pressbild

Nytt material med ADAAM

Valstaartisten ADAAM släpper nytt material i januari och en av hans nya låtar är redan en av landets mest spelade.

centrum_artikel_host

ADAAM som under höst och vintern toppat Spotify tillsammans med VC Barre släpper nytt material. För drygt en vecka sedan släppte valstartisten nytt material, ”ABTI” med göteborgsartisten Aden. Låten har adderats på spellistan Din gata och är uppe på topp 10 på Spotify, den har redan spelats en miljon gånger. 21:a januari kommer ännu en singel, Birthday. Låten kommer finnas på albumet Myror i brallan där Dani M medverkar. Albumet producerades av Masse Salazar, redlineikon.
– Birthday handlar om en tjej och har en somrig känsla som förstärkas av Dani M över ett afrobeat. Videon som vi spelade in i Spanien kommer ha lite amerikansk aura, säger ADAAM

vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

mp_helsida_eu
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

bygdensdag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
nationaldag_outsider