centrum_panorama_hostshopping
Det ursprungliga förslagetFoto: sigtuna.se

Nytt förslag för vattenland i Rosesberg

Efter synpunkter om vattenlandet i Rosersberg så har nytt förslag kommit gällande detaljplanen med bland andra mindre volymer på byggnaderna.

centrum_artikel_host

Kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott beslutade den 6 februari att det justerade förslaget för en badanläggning med hotell ska skickas ut för granskning. Under fyra veckor har allmänheten möjlighet att lämna synpunkter på förslaget. Justeringarna har gjorts med hänsyn till inkomna synpunkter, inklusive ändringar i storlek och placering av vattenlandet och hotellet för att undvika påverkan på närliggande bebyggelse. Byggnaderna har också gjorts mindre i volym och höjd. En ny infart mot Norrsundavägen ska ordnas för att hantera trafikflödet. Dessutom har en kulturmiljöanalys och en riskutredning genomförts. Detaljplanen kommer att vara tillgänglig för granskning från den 15 februari till den 15 mars 2024 på sigtuna.se samt i kommunhusets entré och på församlingsgården i Rosersberg.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
brobygget_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider