defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Nytt bråk i Märsta

Ytterligare ett bråk inträffade i centrala Märsta under kvällen när fyra personer blev målsägande varav en fick föras till sjukhus.

centrum_artikel_host

Lördag kväll inträffade en våldsam händelse i närheten av Stockholmsvägen och Tingvallavägen i Märsta, vilket resulterade i flera nödsamtal till polisen klockan 19:39. Vid deras ankomst sprang flera personer från platsen, och polisen fann en man med ansiktsskador, troligen orsakade av misshandel. Ambulanspersonal var på plats, men det var ännu oklart om mannen skulle behöva sjukhusvård. Dessutom upptäckte polisen en bil med minst en krossad ruta.

En senare uppdatering klockan 21:19 avslöjade att polisen avslutat sin utredning på platsen. Det framkom att fyra personer var brottsoffer i fallet, inklusive mannen med ansiktsskadorna, som nu hade blivit transporterd till sjukhus med ambulans. Polisens utredning om misshandeln pågår.

EXTRA

Skatten ökar och SL-kortet blir dyrare

Politik Region Stockholm meddelade på onsdagen sin budget för det kommande året, och den innebär en kärv verklighet för länets invånare. SL-kortet blir 50 kronor dyrare, och skatten höjs med 30 öre per intjänad hundralapp.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
adhd_kommun
ica_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

nrh_sigtuna

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

mp_ute_helsida

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

defacto_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider
joes_outsider
nrh
ica_outsider
mp_ute_outsider