eu_valet_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Nytt bråk i Märsta

Ytterligare ett bråk inträffade i centrala Märsta under kvällen när fyra personer blev målsägande varav en fick föras till sjukhus.

centrum_artikel_host

Lördag kväll inträffade en våldsam händelse i närheten av Stockholmsvägen och Tingvallavägen i Märsta, vilket resulterade i flera nödsamtal till polisen klockan 19:39. Vid deras ankomst sprang flera personer från platsen, och polisen fann en man med ansiktsskador, troligen orsakade av misshandel. Ambulanspersonal var på plats, men det var ännu oklart om mannen skulle behöva sjukhusvård. Dessutom upptäckte polisen en bil med minst en krossad ruta.

En senare uppdatering klockan 21:19 avslöjade att polisen avslutat sin utredning på platsen. Det framkom att fyra personer var brottsoffer i fallet, inklusive mannen med ansiktsskadorna, som nu hade blivit transporterd till sjukhus med ambulans. Polisens utredning om misshandeln pågår.

centrum_host_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida
eldsjal2024_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
connys
seniormassa_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider