centrum_panorama_hostshopping
Jets arrangerade camp med Kouvala IndiansFoto: Insändarbild/Arlanda Jets

Nysatsning på ungdomsverksamheten i Jets

Arlanda Jets gör en nysatsning på ungdomsverksamheten och bjöd i helgen in finska Kouvala Indians.

centrum_artikel_host

Mikael Hanna är headcoach i Arlanda, tillsammans med Robin Jutwreten gör föreningen en nysatsning på ungdomsverksamheten i Jets. I helgen bjöd man in finska Kouvala Indians U13-lag.
– Otroligt kul att vi kunde välkomna Kouvola Indians till Midgårdsvallen och anordna en så rolig och utvecklande dag för spelarna. Definitivt säsongens höjdpunkt för oss och våra spelare, säger Mikael Hanna.

Syftet var att ge Jets ungdomar en upplevelse och stärka relationerna mellan lagen för att i framtiden förhoppningsvis anordna nya camper. Jets välkomnar nya spelare till verksamheten och man uppmanar intresserade att höra av sig.

fritidsbanken_helsida

Märstabor i landslaget

Sport Märstaborna Robin Jutwreten och Bartosz Wozniak är med i herrlandslaget i amerikansk fotboll, Robin som tränare och Bartosz som spelare.

mp_tack_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Sport Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Sport Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

Succéstart för Jets

Sport Arlanda Jets ångar på i Division 1 och står på fyra raka segrar efter helgens vinst mot Djurgården.

Klart med tränarstab i Jets

Sport Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

Ny tränare för Jets herrlag

Sport Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

Jets i samarbete med konkurrent

Sport Arlanda Jets och Upplands-Bro Broncos slås ihop på damsidan för att spela i Superserien i år: - Jag är nöjd med samarbetet, vi kan hjälpa varandra säsongen 2018. Våra spelare får konkurrens på sina positioner och tillsammans, med flera spelare, får vi bättre kvalitet på träningarna, säger Ville Korhonen, headcoach i Arlanda Jets.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host