moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Nykterhetskontroller i samband med julbord

Denna vecka kommer Polisen att genomföra trafikkontroller samband med att det förekommer julbord.

centrum_artikel_host

Det är nationell trafiksäkerhetsvecka och Polisen har vid den här tiden på året fokus på nykterhet i och med att det kan förekomma onykterhet i samband med julbord runt om i länet och kommunen. Kontrollerna pågår fram till 11:e december. Upptäcker polisen en påverkad förare ska man erbjuda denne kontakt med vården.
– Med syfte att få en säkrare trafikmiljö kommer vi öka antalet nykterhetskontroller där förare får genomföra utandningsprov. Generellt kan man säga att ungefär en tredjedel av alla dödsolyckor i trafiken är relaterade till alkohol och eller droger, säger Hans Nilsson som är gruppchef på trafiksektionen hos polisen i region Stockholm.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet.

centrum_host_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
humbacken_helsida

Tågvärdarna är kvar tillsvidare

Politik Tågvärdarna som skulle ha avskaffats på pendeltågen får vara kvar tillsvidare: - Det här är en stor seger för Vänsterpartiet, men framför allt för personalen på pendeltågen, kommenterar Anna Sehlin (V).´

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
humbacken_outsider