Foto: Wings

Nyköping besegrar Wings med 3-2 i tuff match

I en intensiv match mellan Nyköping och Wings tog Nyköping hem segern med 3-2 i en match där spelet var i ständig förändring.

centrum_artikel_host

Matchen började jämnt men Nyköping skapade fler chanser. Trots det spelade Marcus Johansson stabilt i wingsmålet. Efter en stark chans för Nyköping och ett icing-moment, satte Oscar Sarhus 0-1 för Wings. Trots en jämnare spelbild fick Wings fler anfall. En utvisning för Oscar Pentler påverkade inte Wings boxplay som klarade utvisningen, men trots en stor chans för Gustav Eurenius i slutet av perioden lyckades Wings inte utöka ledningen. Skotten stod 13-10.

Tidigt i andra perioden missade Oscar Pentler en chans att utöka Wings ledning. Efter en större Wings-slump i ett anfall kvitterade Nyköping. Trots flera chanser för Wings att ta ledningen igen, gjorde Nyköping 2-1 med fyra minuter kvar. Nyköping pressade på och skotten var lika 11-11.

Tidigt i tredje perioden sköt Nyköping in 3-1. Trots en utvisning för Nyköping lyckades inte Wings skapa farliga chanser. Joel Linander reducerade till 3-2 för Wings med 13.51 in i tredje. Trots intensiv press i slutminuterna lyckades inte Wings kvittera, trots flera nära chanser.

Matchens skottstatistik slutade 4-11 i tredje perioden och totalt 32-28 till Wings. Trots Wings tryck i slutet blev det en sur förlust för laget.

Det var en match fylld av spänning och flera chanser för båda lagen, men det var till sist Nyköping som kunde avgå som segrare i den hårt kämpade matchen.

ica_helsida
joes-helsida
slottsby_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

centrum_host_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

pantamera_avc_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

wenngarn_jul_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
storemore_out
ica_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
slottsby_outsider
connys
pantamera_out