nationaldagen_pan
Foto: Wings

Nyköping besegrar Wings med 3-2 i tuff match

I en intensiv match mellan Nyköping och Wings tog Nyköping hem segern med 3-2 i en match där spelet var i ständig förändring.

centrum_artikel_host

Matchen började jämnt men Nyköping skapade fler chanser. Trots det spelade Marcus Johansson stabilt i wingsmålet. Efter en stark chans för Nyköping och ett icing-moment, satte Oscar Sarhus 0-1 för Wings. Trots en jämnare spelbild fick Wings fler anfall. En utvisning för Oscar Pentler påverkade inte Wings boxplay som klarade utvisningen, men trots en stor chans för Gustav Eurenius i slutet av perioden lyckades Wings inte utöka ledningen. Skotten stod 13-10.

Tidigt i andra perioden missade Oscar Pentler en chans att utöka Wings ledning. Efter en större Wings-slump i ett anfall kvitterade Nyköping. Trots flera chanser för Wings att ta ledningen igen, gjorde Nyköping 2-1 med fyra minuter kvar. Nyköping pressade på och skotten var lika 11-11.

Tidigt i tredje perioden sköt Nyköping in 3-1. Trots en utvisning för Nyköping lyckades inte Wings skapa farliga chanser. Joel Linander reducerade till 3-2 för Wings med 13.51 in i tredje. Trots intensiv press i slutminuterna lyckades inte Wings kvittera, trots flera nära chanser.

Matchens skottstatistik slutade 4-11 i tredje perioden och totalt 32-28 till Wings. Trots Wings tryck i slutet blev det en sur förlust för laget.

Det var en match fylld av spänning och flera chanser för båda lagen, men det var till sist Nyköping som kunde avgå som segrare i den hårt kämpade matchen.

bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

centrum_host_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

pantamera_avc_helsida

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
centrum_outsider_host
connys