moderat_pan_nov
Foto: Wings

Nyckelspelare förlänger

Leo Råtts förlänger med Wings över nästa säsong. En viktig pusselbit, meddelar klubben i ett mail till märsta.nu

centrum_artikel_host

Leo Råtts uppges ha tagit stora kliv i sin utveckling under den gångna säsongen med Wings där höjdpunkten var maratonmatchen mot Teg och hemmamatchen mot Boden där publiken hejade fram Wings. Leo trivs bra i klubben och ville därför förlänga meddelar Wings. Han lockas av visionen och mål i Wings om att ta sig till Allettan och få spela hockey på en högre nivå av slutspelskaraktär. Leo är en back född 2001, han är ursprungligen från Väsby men gjort två säsonger i Märsta. Hans första mål i wingströjan kom för övrigt i årets kvalspel. I grundseriesammanhang är han mållös på 47 matcher. Dock har det blivit fem assists.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

defacto_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
julmarknad_2022
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

vintermarknad_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh
ridskola_2020_outsider