centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Nybygget växer med ännu ett hus

Nybygget i Arlandastad växer och har tecknat avtal med Älvsbyhus som ska uppföra ett visningshus på området.

centrum_artikel_host

På Nybygget mellan Arlanda och Arlandastad har ett 20-tal hustillverkare uppfört visningshus för att visa upp för potentiella husköpare. Det senaste tillskottet är Älvsbyhus som är en av de största aktörerna på husbyggeri i landet. Deras hus blir färdigt till våren.
– På Nybygget strävar vi efter att ha ett stort och varierat utbud att erbjuda våra besökare. Hit ska man komma för att jämföra produkter, bli överraskad av hus man inte kände till, få upp ögonen för olika lösningar, kunna botanisera bland såväl små fritidshus som stora villor och träffa hustillverkarnas kunniga säljare för råd och tips i processen att välja rätt hus, kommenterar Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

brobygget_2024

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
klara_outsider
brobygget_outsider
connys
centrum_outsider_host