defacto_pan2020

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

centrum_artikel_host

Partiet Nyans drog tillbaka kandidaturen till kommunfullmäktige men man ställde upp i valet till riksdagen. Där var det flera distrikt som Nyans fick en betydande andel av rösterna. I Norra Valsta var andelen 6 procent och i Södra Valsta hela 8,45 procent. Man är femte största parti i Södra Valsta, större än KD, Liberalerna och Miljöpartiet. I 14 av 21 valdistrikt fick Nyans över en procent av rösterna. På Tingvalla fick man 5,26 till exempel samt Östra Norrbacka Rolsta 5,06 procent.

Här kan du läsa mer: Nyans fick 6 procent

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
yrkesutbildning
moderat_pan_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

connys_helsida
defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

centrum_host_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
nrh