sap_feb_pan
RC Café & Pâtisserie i den nya terminalenFoto: Pressbild

Nya restauranger på Arlanda

Stockholm Arlanda fortsätter att expandera sitt kommersiella utbud med nya enheter fokuserade på mat och dryck.

centrum_artikel_host

Efter invigningen av första delen av Marknadsplatsen lockar fler och fler enheter resenärerna till flygplatsen. Bland de senaste tillskotten är 60° Bar & Brewery, som nyligen slog upp portarna i Terminal 5. Här kan resenärerna avnjuta en kall öl och klassisk pubmat medan de väntar på sitt flyg. Även RC Café & Pâtisserie, en uppskattad bakverks- och smörgåsbutik, har öppnat i samma terminal, båda belägna efter säkerhetskontrollen.

För dem som är före säkerhetskontrollen är Barino Italian Cuisine det senaste tillskottet i SkyCity. Där bjuds resenärerna in att uppleva den italienska matkulturen och avnjuta en god espresso.

Marie Ullmark, Affärsområdeschef för RFB & Pricing, säger: ”Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25.”

De senaste öppningarna representerar en mix av mat och dryck som flygplatsen strävar efter. 60° Bar & Brewery erbjuder smakfull mat som kan ätas med en hand, medan RC Café & Pâtisserie fokuserar på hantverket av bakverk och smörgåsar. Barino erbjuder en mångsidig meny inspirerad av den italienska matkulturen.

centrum_host_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

pantamera_avc_helsida
skridskodisco_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

steningekompani_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

foraldranatverk_helsida
funkisfest_helsida
connys_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider